Meksykański Budyń Chlebowy

Meksykański Budyń Chlebowy
Meksykański budyń chlebowy może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 528 kalorii, 5G białka, oraz 29g tłuszczu. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka masła, queso manchego, chleb X2X z trzech 6-do 7-calowych bułek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Meksykański Budyń Chlebowy, Capirotada (Meksykański Budyń Chlebowy), oraz Meksykański Czekoladowy Budyń Chlebowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. rozpuść 4 łyżki masła w małym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PiekarnikPiekarnik
2
Ubić olej kukurydziany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej KukurydzianyOlej Kukurydziany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Szczotka Duże obramowane blachy do pieczenia z niektórych mieszaniny masła. Ułóż kromki chleba na arkuszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Pieczywo obficie posmarować pozostałą masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
ChlebChleb
5
Piec kromki chleba 10 protokół; obrócić plastry i piec do złotego i chrupiące, o 5 minut dłużej. Super. Ułóż chleb w szklanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 15x10x2 cali. Utrzymuj temperaturę pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
6
Przynieś brązowy cukier, 1 1/2 szklanki wody, patyczki canela, anyż i 6 łyżek masła, aby zagotować w średnim rondlu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Gotować, aż syrop zmniejszy się do 2 filiżanek, mieszając od czasu do czasu, o 15 protokół. (Chleb i syrop można przygotować 1 dzień wcześniej. Przykryć chleb i przechowywać w temperaturze pokojowej. Przykryć i schłodzić syrop. Przed użyciem przepłukać syrop.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
AnyżAnyż
MasłoMasło
ChlebChleb
CukierCukier
SyropSyrop
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Stopniowo wlać ciepły syrop na kromki chleba, pozwalając, aby część syropu została wchłonięta przed dodaniem kolejnych.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
SyropSyrop
8
Posypać rodzynkami, migdałami i orzeszkami ziemnymi. Przykryć naczynie folią i piec, aż chleb lekko zmięknie i syrop bulgotnie, około 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
RodzynkiRodzynki
ChlebChleb
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
9
Umieścić 2 kromki chleba na każdym talerzu; łyżka trochę syropu, rodzynki, i orzechy na. Na wierzchu queso manchego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser ManchegoSer Manchego
RodzynkiRodzynki
ChlebChleb
SyropSyrop
OrzechyOrzechy
10
Podawać z crema mexicana, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Meksykańska CremaMeksykańska Crema
11
* Jasnożółty, półmiękki, łagodny ser, który różni się od dojrzewającego hiszpańskiego sera o tej samej nazwie. Zastąp łagodny cheddar, Monterey Jack lub Muenster.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
SerSer
MuensterMuenster
12
** Wyhodowany krem meksykański o lekko orzechowym smaku i konsystencji cienkiej kwaśnej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Meksykańska CremaMeksykańska Crema
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn