Masło musztardowe z bazylią i kaparami
Masło musztardowe z bazylią i kaparami może być tylko przystawką, której szukasz. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 288 kalorii. Ten przepis służy 3. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 minut. Jeśli masz kapary, musztarda dijon, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kurczak z masłem bazyliowym z musztardą miodową, Kurczak Z Kaparami, Musztardą I Pietruszką, oraz Gotowana Przepiórka z musztardą i kaparami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kapary i czosnek mielone i zacieru z solą. W misce wymieszać pastę czosnkowo-kaparową z pozostałymi składnikami oraz solą i pieprzem do smaku. Masło musztardowe schłodzić 10 minut. Używając woskowanego papieru jako pomocy, uformuj masło musztardowe w 6-calowy kłodę i owiń. Masło schłodzić do jędrności, co najmniej 1 godzinę i do 3 dni. Masło może być zamrożone, dobrze zapakowane w folię, 1 miesiąc. W razie potrzeby pokroić masło musztardowe.;