Marynowana Sałatka z buraków to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 55 porcjami. Ta przystawka ma 11 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, kozi ser, miętę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 64 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 39 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Marynowana Sałatka Z Buraków, Marynowana Sałatka Z Buraków, oraz Marynowana Sałatka Z Buraków dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce połączyć pokrojone buraki, czosnek, ocet i olej; doprawić solą i pieprzem i wrzucić do połączenia. Przykryć i przechowywać w lodówce kilka godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wyjąć i wyrzucić czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
3
Buraki podawać z miętą i kozim serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Kozi
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja