Marynata Chili-Limonka to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie marynata. Jedna porcja zawiera 109 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 71 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sok z cytryny, sos sojowy, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Marynata cytrynowo-limonkowa, Marynata Miodowo-Limonkowa, oraz Marynata sojowo-Limonkowa do steków.
Instrukcje
1
Połącz wszystkie składniki w szklanej miarce, dobrze mieszając.
Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.