Mario pieczony kozi ser Tortellini z Radicchio

Mario pieczony kozi ser Tortellini z Radicchio
Mario pieczone Tortellini z kozim serem z Radicchio może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja zawiera 1254 kalorii, 56g białka, oraz 67 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.37 za porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, radicchio di treviso, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 78%. Podobne przepisy to Kozi Ser-Radicchio Quesadillas, Radicchio, Kozi Ser I Sałatka Z Orzechów Laskowych, oraz Smażony Radicchio i kozi ser Bruschetta.

Instrukcje

1
W przypadku makaronu: w dużej misce rozgnieść ser do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
2
Dodaj szalotki, jajka, gałka muszkatołowa, ser, sól i pieprz. I dobrze wymieszać. Przechowywać w lodówce do firmy, 30 minut lub więcej. Za pomocą maszyny do makaronu rozwałkuj makaron do najcieńszego Ustawienia, a następnie pokrój arkusze na 2-calowe kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Zielona CebulaZielona Cebula
SerSer
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
MakaronyMakarony
JajkoJajko
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do MakaronuMaszyna Do Makaronu
3
Umieść 1 łyżeczkę nadzienia w środku każdego 2-calowego kwadratu. Złóż przeciwległe rogi razem, tworząc trójkąt i mocno dociśnij krawędzie, aby je uszczelnić. Połącz długie punkty trójkąta i połącz mocno naciskając palcem. Kontynuuj napełnianie i kształtowanie tortellini, aż wszystkie makarony i nadzienie zostaną użyte.
Składniki, których będziesz potrzebować
TortelliniTortellini
MakaronyMakarony
4
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Doprowadzić do wrzenia około 6 litrów wody i dodać około 2 łyżki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
SólSól
6
Rozgrzać oliwę w 12-calowej patelni saute aż prawie do palenia i dodać cebulę. Gotować, aż zmiękną, ale nie brązowy, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj radicchio i gotować, aż zmiękną i lekko szary kolor, 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RadicchioRadicchio
8
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia. W międzyczasie Wrzuć tortellini do wrzącej wody i gotuj do miękkości, około 6 do 7 minut. Delikatnie odcedzić i umieścić w dużej misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
TortelliniTortellini
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
9
Dodaj schłodzoną mieszaninę radicchio, balsamella i połowę startego sera. Delikatnie wymieszać, aby dobrze wymieszać. Podzielić między 4 masłem zapiekane Dania, posypać pozostałym serem, i piec, aż bąbelkowo i chrupiące na wierzchu, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RadicchioRadicchio
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Podawać natychmiast.
11
Kopiec 3 1/2 szklanki mąki w środku dużej drewnianej deski do krojenia. Zrobić dobrze w środku mąki i dodać jajka i oliwę z oliwek. Za pomocą widelca, ubić razem jajka i olej i doprowadzić do włączenia mąki począwszy od wewnętrznej krawędzi studni. W miarę poszerzania studni, wypychaj mąkę z podstawy Kopca, aby zachować kształt studni. Nie martw się, że ta początkowa faza wygląda niechlujnie. Ciasto zbierze się, gdy połowa mąki zostanie włączona. Zacznij ugniatać ciasto obiema rękami, używając dłoni. Gdy masz spójną masę, usuń ciasto z planszy i zeskrobać i wyrzucić resztki chrupiące kawałki. Lekko ponownie mąki pokładzie i kontynuować ugniatanie przez 6 Więcej minut. Ciasto powinno być elastyczne i trochę lepkie. Zawiń ciasto w plastik i pozostaw na 30 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
BazaBaza
JajkoJajko
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
12
Rolka lub kształt według potrzeb.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
13
W średnim rondlu rozgrzać masło do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
14
Dodać mąkę i ubijać, aż będzie gładka. Gotować na średnim ogniu, aż złoty kolor, o 6 do 7 protokół. Na oddzielnej patelni podgrzej mleko, aż się zagotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
15
Dodać mleko do mieszaniny masła 1 szklanka na raz, ubijając stale, aż bardzo gładka, i doprowadzić do wrzenia. Gotować 30 sekund dłużej i zdjąć z ognia. Doprawić solą i gałką muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn