Slow Cooker Toskański gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 447 kalorii, 27g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, bulion ze skondensowanej wołowiny campbell ' s®, wino burgundzkie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby zużyć wino można śledzić to danie główne z Wino deserowe Gelee z owocami cytrusowymi jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 57 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gulasz wołowy z dyni (garnek błyskawiczny, Szybkowar lub Wolnowar), Gulasz Wołowy Wolnoopalający, oraz Slow Cooker Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać zupę, bulion, wino, włoskie przyprawy, czosnek w proszku, pomidory, marchew i wołowina w powolnej kuchence 3 1/2-quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji