Ciasteczka z masłem orzechowym i śmietaną
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać masło orzechowe i krem Brownies spróbować. Ten bezglutenowy przepis służy 12 i kosztuje $1.97 za porcję. Jedna porcja zawiera 463 kalorie, 8G białka, oraz 26g tłuszczu. 18 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka extra kremowy bitą polewą, extra chrupiące masło orzechowe, classic fudge brownie, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Football fumble Nutter Brownie Bites (Peanut Butter Brownies with Marshmallow Butter Cream Frosting), Ciasteczka I Krem Zawijane Ciasteczka Z Czekoladowym Masłem Orzechowym, oraz Zdrowsze Lody (Pełnoziarniste Ciasteczka Z Masłem Orzechowym + Lody Bananan Z Masłem Orzechowym) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 350 stopni F. Spray 8 lub 9-calowy Okrągły springform patelni z No-stick gotowania sprayu.
Przygotuj brownie mix zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Rozprowadzić ciasto równomiernie na patelni springform.
Piec 45 do 48 minut dla 8-calowy lub 36 do 38 minut dla 9-calowy patelni. Super.
Ubić twarożek mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie puszysty. Stopniowo ubić w masło orzechowe, cukier puder i 3 szklanki ubitej polewy, aż dobrze połączone. Utrzymując deser na patelni springform, rozprowadź mieszaninę równomiernie na schłodzonych ciastkach.
Wierzch z pozostałą bitą polewą. Użyj palców widelca do tworzenia wirów w bitej śmietanie.
Na wierzch bitej śmietany posypać wiórkami czekoladowymi. Przechowywać w lodówce 2 godziny przed podaniem.