Przepis restauracja-styl zupa jajko Drop jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 70 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka bulionu z kurczaka, jajka, żółtko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Sprawdza się jako dość niedroga zupa dla Jesień. 1286 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 31%. Spróbuj Francuska Zupa Cebulowa W Stylu Restauracyjnym, Restaurant-style krem z zupy pomidorowej, oraz Restauracja styl krem z ziemniaków Zupa serowa Cheddar dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rezerwa 3/4 szklanki bulionu z kurczaka, a resztę wlać do dużego rondla. W rondlu wymieszać sól, imbir i szczypiorek i doprowadzić do wrzenia. W filiżance lub małej misce wymieszaj pozostały bulion i skrobię kukurydzianą, aż będą gładkie. Odstawić.
Skropić jajko trochę na raz z widelca do gotującej się mieszaniny bulionu. Jajko należy gotować natychmiast. Po zrzuceniu jajek stopniowo mieszaj mieszankę skrobi kukurydzianej, aż zupa uzyska pożądaną konsystencję.