Margarita Slush
Margarita Slush wymaga mniej więcej 5 godzin i 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.32 za porcję. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Mieszanka koncentratu margarity, limonki, soku z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Margarita Slush, Margarita Żurawinowa, oraz Mango Margarita Slush.
Instrukcje
W średniej misce, połączyć koncentrat margarita, tequila i sok z limonki; dobrze wymieszać.
Rozprowadzić mieszaninę w 8-calowym kwadratowym (2-kwartowym) szklanym naczyniu do pieczenia. Zamrozić co najmniej 5 godzin lub do momentu ustawienia.
Aby służyć, uruchomić wapno klina wokół krawędzi każdej szklanki; zanurzyć w soli margarita. Do każdego napoju łyżka 2/3 szklanki mrożonej mieszaniny do szkła; wlać 1/4 szklanki napoju gazowanego na górze.