Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 1,41 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 4G białka, oraz 10g tłuszczu. Mieszanka soli i pieprzu, różowej soli, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bez glutenu, bez nabiału i pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Margarita Przegrzebki, Margarita Shrimp Tostadas, oraz Spicy Margarita Shrimp.
Instrukcje
1
Najpierw rozgrzej grill do medium.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2
Dodaj wszystkie składniki marynaty do dużej miski i wymieszaj, aby połączyć.
Z marynaty wyjąć krewetki i przegrzebki. Włóż przegrzebek w" U " (zakrzywioną część krewetek) krewetek i szaszłyka, najpierw przez przegrzebek, a następnie przez krewetki. Ułóż szaszłyki na gorącym grillu i gotuj około 2 1/2 do 3 minut z jednej strony, a następnie obróć i grilluj przez 2 1/2 minuty z drugiej strony. Po zakończeniu wyjmij szaszłyki z grilla na naczynie do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Kasztany Wodne, Julienne
5
Skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i posypać różową solą.
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze typy na skorupiaki. Maślane chardonnay jest idealne dla przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet to klasyczny wybór dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półsuche riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Meadowcroft Los Carneros Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 29 dolarów za butelkę.
Meadowcroft Los Carneros Chardonnay
Aromaty gruszki Anjou, jabłka Fuji i nuty cytryny verbenaspring ze szkła. Złożone nuty wanilii i pieczeń dopełniają subtelne tosty dębowe. To wino ma piękną równowagę i utrzymujące się wykończenie. Los Carneros Chardonnay 2017 z wdziękiem połączy się z deską do sera i wędlin. Wino to uzupełniałoby również przystawki,takie jak pieczony Halibut z cytryną, oliwkami i rozmarynem; Pieczony kurczak w solance z maślanki;lub makaron Carbonara.