Marchewkowy Top Salsa Verde z prażonymi warzywami korzeniowymi
Marchewkowy Top Salsa Verde z prażonymi warzywami korzeniowymi może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis służy 6 i kosztuje 3,13 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 479 kalorii, 10g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, tymianek, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczone w piecu warzywa wiosenne z salsą Verde, Bas w paski z salsą Verde i śródziemnomorskimi pieczonymi warzywami, oraz Bas W Paski Z Salsą Verde I Śródziemnomorskimi Pieczonymi Warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby salsa verde, umieścić anchois, kapary, i czosnek w maszynce i pulsować, aż drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W Puszkach
Sardele
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
2
Dodać Topy marchew, rozmaryn, oregano, tymianek, czerwone płatki chile, i sok z cytryny i proces, aż drobno posiekane. Po uruchomieniu procesora stopniowo wlewaj oliwę przez rurkę zasilającą i puree, aż będzie bardzo gładka. Doprawić do smaku pieprzem i więcej soku z cytryny, jeśli chcesz. (Sos można przechowywać w lodówce, szczelnie przykryty, przez 2 dni przed podaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
Liście Marchwi
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Szyjki Z Kurczaka
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
8 (U-12) Krewetek
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
2 Szklanki Ząbków Czosnku
3
Aby pieczone warzywa, Rozgrzej piekarnik do 40
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
4
Umieść ziemniaki, marchew i pasternak w dużej misce z oliwą z oliwek oraz solą i pieprzem do smaku. Wrzucić do płaszcza, a następnie rozłożyć warzywa w jednej warstwie na dwóch oprawionych blachach do pieczenia z ziemniakami przeciętymi bokiem w dół. Pieczeń, aż warzywa będą miękkie i złociste, 30 do 40 minut, przewracając ziemniaki i mieszając inne warzywa w połowie i usuwając warzywa, jak są one wykonane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Pasternak
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Do Szczotkowania I Smażenia
5
Warzywa podawać na ciepło, skropione odrobiną salsy verde.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W Puszkach
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Wina Tudor Balo Vineyard Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 68 dolarów za butelkę.