Maple Spice Squash Butter (Rafinowane Bez Cukru, Wegańskie, Paleo)

Maple Spice Squash Butter (Rafinowane Bez Cukru, Wegańskie, Paleo)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Maple Spice Squash Butter (rafinowany bez cukru, Wegańskie, Paleo) spróbować. Jedna porcja zawiera 77 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1647 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz syrop klonowy, laski cynamonu, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Płynny Gold-Dairy Free Caramel Sauce (Paleo, wegańskie & rafinowany bez cukru), No Bake Peanut Butter & Jelly Tart ( Bezglutenowy, Bez Ziarna, Rafinowany Bez Cukru + Wegańskie), oraz Płatki Owsiane Z Masła Orzechowego (Bezglutenowe, Bez Cukru Rafinowanego + Wegańskie) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
2
Umieść połówki dyni na dużej blasze do pieczenia z ściętą stroną w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka ObuSuszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka Obu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Dodaj kilka łyżek przefiltrowanej wody na dno (tworzy to parę podczas pieczenia).
Składniki, których będziesz potrzebować
Filtrowana WodaFiltrowana Woda
4
Umieść kawałek pergaminu na squasha, następnie przykryj folią aluminiową i uszczelnij krawędzie patelni do pieczenia. Piecz squasha przez 60 minut lub, aż miąższ będzie miękki po przekłuciu widelcem. Odstawić do ostygnięcia na tyle, aby handle.In w międzyczasie podgrzać syrop klonowy z laską cynamonu, połówki i złomowane wanilii i anyżu gwiazdkę na dnie średniego rondla i doprowadzić do duszenia. Przykryć, wyłączyć ciepło i niech zaparzać, podczas gdy squash gotuje. Po schłodzeniu squasha odcedzić wlany syrop klonowy do miski robota kuchennego rezerwując całe przyprawy.Miarka się miąższ squasha i dodać go do wlewu syropu klonowego w misce robota kuchennego .
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Na Pergamin2 łyżki Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Na Pergamin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Dodać zmielony cynamon, goździki i sok z cytryny i puree, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon MielonyCynamon Mielony
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
6
Wlać mieszaninę z powrotem do rondla wraz z zarezerwowanych całych przypraw.Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i zmniejszyć ogień; gotować, odkryte, na małym ogniu, często mieszając, 20 do 25 minut lub aż gruby (może rozprysk więc mieć oko na to).
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Usuń z ognia; Chochla do słoika (zostawiam tam całe przyprawy, aby mogły nadal nadawać smak po słoiku, ale możesz je teraz wyłowić, jeśli wolisz). Przykryć; ostudzić do temperatury pokojowej i przechowywać w lodówce przez kilka tygodni lub zamrażarce do 6 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia35
Magazyn