Mandarynkowa Imbirowa Margarita
Tangerine imbir Margaritan jest bezglutenowe i wegańskie napój. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 593 kalorie, 9g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na $5.99 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 157 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jeśli masz opcjonalne ozdoby: nasiona granatu, syrop cukrowy, blanco tequila i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Budyń Mandarynkowo-Imbirowy, Ciasteczka Mandarynkowo-Imbirowe, oraz Mandarynkowo-Imbirowe Caipirinhas dla podobnych receptur.
Instrukcje
W shakerze zmiażdżyć imbir za pomocą muddlera.
Dodaj plastry mandarynki i dalej zmiażdż, a następnie polej lodem, tequilą, syropem cukrowym, sokiem z limonki i sokiem z granatów. Przykryć szczelnie i wstrząsać przez 15 sekund.
Przelej do kieliszka do martini lub coupe i w razie potrzeby udekoruj kilkoma nasionami granatu.