Makaron z pieczarkami z dodatkiem okruchów parmezanu
Pastan i grzyby z dodatkiem okruchów parmezanu mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,13 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 775 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka borowików, oliwa z oliwek, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szparagi i parmezan-okruchy jaj, Bakłażan parmezan z chrupiącą polewą chlebową, oraz Makaron Z Dodatkiem Okruchów Chleba Anchois dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 218°. masło 13-przez 9-calowe lub inne 3-quart szklane lub ceramiczne naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
Borcini moczyć we wrzącej gorącej wodzie w misce, aż zmiękną, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
3
Rozłóż okruchy w płytkiej patelni do pieczenia i piec, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, o 6 protokół. Całkowicie ostudzić na patelni na stelażu, następnie wrzucić czosnek, pietruszkę, oliwę z oliwek, pieprz i 1/2 szklanki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Pietruszka-nać
Ser
Czosnek
Pieprz
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
4
Odcedzić borcini na sitku wyłożonym papierowym ręcznikiem ustawionym nad miską i zarezerwować płyn do namaczania, a następnie spłukać borcini, aby usunąć wszelkie ziarna. Osuszyć i drobno posiekać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sito
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
5
Masło ciepła i oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż piana ustąpi, następnie podsmażyć cebulę i czosnek, mieszając, aż cebula będzie złoty, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra Virgin
Masło
Czosnek
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodać grzyby cremini, oregano, sól, pieprz i smażyć, mieszając od czasu do czasu, aż płynne grzyby wydzielają odparowuje i grzyby są rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Pieprz
Sól
7
Wymieszać posiekane borowiki, zarezerwowany płyn do namaczania, i bulion i gotować na wolnym ogniu 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
8
Tymczasem makaron gotować w garnku 6-do 8-quart wrzącej osolonej wody, odkryte, aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
9
Odcedzić w durszlaku, następnie przenieść do naczynia do pieczenia i wymieszać w mieszaninie grzybowej i pozostałej 1/2 szklanki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Ser
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Durszlak
10
Posypać chleb polewa równomiernie na makaron i piec, odkryte, aż okruchy są złote, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
Makarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
1
* Polewa z okruchów chleba może być wykonana 1 dzień wcześniej i przechowywana w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.