New Orleans Red Beans & Rice
New Orleans Red Beans & Rice może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. Ten przepis służy 40. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, pietruszkę, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 godzin i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Nowa Orleańska czerwona fasola i ryż, Nowa Orleańska Czerwona Fasola I Ryż, oraz Garnek Crock czerwona fasola i ryż dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wypłukać i wybrać przez fasolę, odrzucając wszelkie zniekształcone fasoli lub gruzu.
Fasolę umieścić w dużej misce.
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby pokryć fasolę o co najmniej 2 cale.
Fasolę odsączyć, wyrzucając płyn do namaczania; odstawić fasolę na bok. Boczek gotować w holenderskim piekarniku lub głębokiej dużej patelni, aż chrupiące.
Wyjąć boczek z patelni łyżką szczelinową, zastrzegając 2 łyżki. kapanie na patelni.
Odcedzić boczek na papierowych ręcznikach. W międzyczasie dodajemy cebulę, paprykę i czosnek, gotujemy i mieszamy 5 min. albo aż będzie krucho.
Powrót boczek na patelnię z fasolą, szynką, bulionem, 2 łyżki. pietruszka, liść laurowy i przyprawy. Doprowadzić do wrzenia; dusić na małym ogniu 2 do 2-1 / 2 godziny lub aż fasola będzie miękka i ciecz jest zagęszczony, mieszając od czasu do czasu. Tymczasem ryż gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu w ciągu ostatnich 30 min. czasu gotowania fasoli.
Usunąć szynkę i liść laurowy; wyrzucić liść laurowy. Mięso rozdrobnić z szynki; wyrzucić kość i tłuszcz. Mięso wymieszać z mieszaniną fasoli.
Podawać na ryżu; top z pozostałą natką pietruszki.