Makaron z kaczką wolno pieczoną Confit
Jeśli chcesz dodać więcej Morze Śródziemne przepisy do twojego pudełka z przepisami, makaron z wolno pieczoną kaczką Confit może być przepis, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 573 kalorie. Na 88 centów za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest on dostarczany przez proste przepisy. 161 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz tłuszcz z kaczki, wolno pieczone udka z kaczki, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Kaczka wolno pieczona z sosem oliwnym i czosnkowo-Koprowym Confit, Sałatka Z Makaronem Z Kaczki Confit, oraz Makaron z kaczką Confit i kapustą Savoy.
Instrukcje
duży garnek osolonej wody do zagotowania makaronu (4 ćwiartki wody, 2 łyżki soli).
woda się nagrzewa, zbieramy całe mięso z wolno gotowanych udek kaczki i rezerwujemy skórę. Mięso i skórę rozedrzeć na małe kawałki.
duża patelnia sauté na średnim ogniu przez 2 minuty.
Dodać masło i tłuszcz z kaczki oraz mięso i skórę z kaczki. Obniż temperaturę do średniej.
makaron we wrzącej wodzie. Mieszaj od czasu do czasu.
czosnek i rozmaryn (jeśli jest używany) na patelni. Gotować przez minutę lub do momentu pachnącego i dopiero zaczynającego brązowieć na brzegach, a następnie zdjąć z ognia.
makaron, gdy jest al dente, lub użyć szczypce do podjęcia go z wrzącej wody prawo do patelni sauté. Przywróć ciepło do medium. Wrzucić makaron na patelni sauté, upewniając się, że jest dobrze powlekane.
W razie potrzeby dodaj więcej tłuszczu z kaczki.
Dodać trochę czarnego pieprzu i 1 łyżka soku z cytryny i wrzucić ponownie. Smak i dodać drugą łyżkę soku z cytryny, jeśli chcesz.
Podawać natychmiast z posypaną skórką cytrynową.