Makaron wołowy i fasolka szparagowa

Makaron wołowy i fasolka szparagowa
Pastan wołowy i fasolka szparagowa mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 5. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 341 kalorii. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz makaron z wołowiną hamburger, mieloną wołowinę, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Makaron Z Szynką I Fasolką Szparagową, Makaron z fasolką szparagową i tuńczykiem, oraz Fasolka szparagowa & boczek z makaronem.

Instrukcje

1
Brązowa wołowina w 10-calowej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu; drenaż.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Wymieszać z niegotowanym makaronem, sosem
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
3
Wymieszać, gorącą wodę i fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu około 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż fasola będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
5
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić około 5 minut lub aż sos jest tak gęsty, jak chcesz, (sos będzie zagęścić, jak stoi).
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
6
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia9
Magazyn