Makaron wołowy i fasolka szparagowa
Pastan wołowy i fasolka szparagowa mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 5. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 341 kalorii. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz makaron z wołowiną hamburger, mieloną wołowinę, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Makaron Z Szynką I Fasolką Szparagową, Makaron z fasolką szparagową i tuńczykiem, oraz Fasolka szparagowa & boczek z makaronem.
Instrukcje
Brązowa wołowina w 10-calowej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu; drenaż.
Wymieszać z niegotowanym makaronem, sosem
Wymieszać, gorącą wodę i fasolę.
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu około 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż fasola będzie miękka.
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić około 5 minut lub aż sos jest tak gęsty, jak chcesz, (sos będzie zagęścić, jak stoi).