Batoniki Musli

Batoniki Musli
Batoniki musli mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru porannych posiłków. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 551 kalorii. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 34 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Jeśli masz kiełki pszenicy, sok jabłkowy, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Batoniki Musli, Batoniki Musli, oraz Najlepsze Batony Musli.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
W misce wrzucić owies z olejem rzepakowym, roztopionym masłem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
MasłoMasło
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Rozprowadzić mieszaninę na 2 blachy do pieczenia i tosty w piekarniku przez 15 do 20 minut, potrząsając patelnię dwa razy i upewniając się, że nie spalają.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Wyjąć z piekarnika i odstawić. Zmniejszyć ciepło do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
W średnim rondlu połącz brązowy cukier, miód, sok jabłkowy i melasę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok JabłkowySok Jabłkowy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MelasaMelasa
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Podgrzać mieszaninę powoli, mieszając, aż wszystko się połączy. Wymieszać wanilią i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
8
Wrzucić razem Prażone owies, płatki ryżowe, kiełki pszenicy, pekan i migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełki PszenicyKiełki Pszenicy
MigdałyMigdały
ZbożaZboża
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
RyżRyż
9
Wlać mieszaninę cukru, mieszając podczas nalewania. Wrzuć do połączenia; będzie lepki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
10
Nacisnąć na 1 blachę do pieczenia (dokładnie posmarowaną masłem)i piec na złoty kolor, około 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
11
Wyjąć z piekarnika i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Kawałki pokroić ostrym nożem i wyjąć z patelni. Możesz je wyciąć, póki są jeszcze ciepłe, jeśli to łatwiejsze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
13
Zanurz schłodzone batoniki musli prosto w roztopionej czekoladzie, aby górna część była gładka, a dolna pokryta czekoladą. Ustaw na pergaminie aż do zestawu, trzymając się w lodówce, aby przyspieszyć to w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn