Lukier Orzechowo-Serowy

Lukier Orzechowo-Serowy
Lukier orzechowo - serowy może być tylko lukier, którego szukasz. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 60 g tłuszczu, oraz w sumie 1019 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka masła, twarogu, pekanów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Spróbuj Ciasto ananasowo-orzechowe z lukrem twarogowym, Ciasto cukiniowo-orzechowe z lukrem serowo-śmietankowym, oraz Ciasto marchewkowe z lukrem z serem Pekan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 3 składniki ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będą kremowe. Stopniowo dodawać cukier puder, ubijając z małą prędkością aż do wymieszania. Beat z dużą prędkością, aż będzie gładka; wymieszać pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn