Lukier Miętowy

Lukier Miętowy
Need a lukier bezglutenowy i wegetariański? Lukier miętowy może być znakomity przepis, aby spróbować. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 876 kalorii, 1G białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 3. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz masło, mleko, cukier puder i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Miętowe ciasto czekoladowe z polewą miętową maślaną, Miętowy Lukier Maślany, oraz Lukier Miętowo-Kremowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż stanie się kremowe; stopniowo dodawać cukier puder na przemian z mlekiem, zaczynając i kończąc na cukrze pudrze. Beat z niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać z olejkiem miętowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek MiętowyOlejek Miętowy
Cukier PuderCukier Puder
MasłoMasło
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia0
Magazyn