Lukier Miętowo-Kremowy

Lukier Miętowo-Kremowy
Lukier miętowo-kremowy wymaga około 5 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 5 i kosztuje 74 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 224 kalorie. Sprawdza się jako tani lukier. Jeśli masz krem z prawoślazu, ekstrakt z mięty pieprzowej, bitą polewę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest improvable. Spróbuj Lukier Miętowo-Kremowy, Marmurowe babeczki z lukrem z mięty pieprzowej, oraz Czerwone aksamitne babeczki z lukrem z serem miętowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Beat marshmallow crme, bitą polewą i ekstrakt z mięty pieprzowej z dużą prędkością z mikserem elektrycznym 1 do 2 minut lub aż błyszczące, sztywne szczyty tworzą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Mięty PieprzowejEkstrakt Z Mięty Pieprzowej
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2
Uwaga: testowaliśmy z ekstraktem z czystej mięty pieprzowej Nielsen-Massey.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Mięty PieprzowejEkstrakt Z Mięty Pieprzowej
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia0
Magazyn