Lukier Do Ciasta Maślano-Kokosowego
Lukier maślano-kokosowy to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 3 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 89g tłuszczu, oraz w sumie 1403 kalorii. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, masło, kokos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Lukier Do Ciasta Maślano-Kokosowego, Ciasto Szampańskie Z Lukrem Maślanym, oraz Tort spożywczy śmiałka z lukrem maślanym Mocha.
Instrukcje
Ubij masło i skracanie mikserem elektrycznym w dużej misce, aż będzie gładkie; ubić ekstrakt waniliowy.
Stopniowo ubijaj cukier cukierniczy na mieszaninę masła, aż do dobrego wymieszania. Mieszanina wydaje się sucha.
Wymieszać tyle mleka w mieszaninie masła, aby osiągnąć pożądaną konsystencję lukru.
Złożyć połowę kokosa do lukru; rozłożyć lukier na cieście.
Pozostałe orzechy kokosowe i pekan posypać lukrem.