Lucie County Beef Wellington
Lucie County Beef Wellington może być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 550 kalorii, 35g białka, oraz 42g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $5.9 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Mieszanka wypieków wellington, wina, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Beef Wellington, Beef Wellington, oraz Beef Wellington.
Instrukcje
Pokrój polędwicę na kawałki wielkości kęsa i umieść w dużym płytkim naczyniu.
Połącz wino, sok z cytryny, sos Worcestershire, pieprz i sól.
Wlać mieszaninę na mięso; przykryć i marynować na noc w lodówce, obracając od czasu do czasu.
Przygotuj Pieczarkowe Nadzienie Pt. Przykryć; przechowywać w lodówce na noc.
Przygotować ciasto; przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Mięso odcedzić; wyrzucić marynatę.
Połączyć mięso i pieczarkowe nadzienie Pt, dobrze mieszając; odstawić.
Ciasto podzielić na 12 równych porcji.
Rozwałkuj każdą porcję w 8-calowe koło na lekko posypanej mąką powierzchni; rezerwy nadmiar ciasta.
Rozłóż każdy okrąg z 1 szklanką mieszanki mięsa. Złożyć ciasto nad nadzieniem i szczypać krawędzie do uszczelnienia.
Umieścić kalosze, szew stronie w dół, na lekko nasmarowanych blach do pieczenia.
Połącz jajko z wodą, dobrze mieszając; pędzel na każdym Wellington.
Rozwałkować nadmiar ciasta; pokroić w ozdobne kształty i w razie potrzeby ułożyć na kaloszach.
Pędzel z pozostałą mieszaniną jaj.
Piec w 375 przez 30 minut lub do złotego koloru.