Lody Espresso z kremem anyżowym
Espresso Ice z kremem anyżowym może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz natychmiastowe granulki espresso, brązowy cukier, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto czekoladowo-Espresso z bitą śmietaną, Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe, oraz Lody Awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w 8-calowym naczyniu do pieczenia, mieszając, aż cukier i espresso rozpuści się. Przykryć i zamrozić na 45 minut. Mieszaj mieszaninę espresso widelcem co 45 minut, aż do całkowitego zamrożenia (około 4 godzin).
Wyjąć mieszankę espresso z zamrażarki; zeskrobać mieszankę widelcem, aż będzie puszysta.
Połączyć lody, bitą polewę i Likier.