Light Beef Stroganoff
Light Beef Stroganoff może być tylko Wschodnioeuropejskie przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 283 kalorie, 24g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz karton beztłuszczowy krem alternatywny, czosnek, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 52%. Spróbuj Wołowina Stroganoff-oryginalnie stworzona dla rosyjskiej rodziny Stroganoff przez francuskiego szefa kuchni, ulubieńca rodziny w moim domu, Easy Beef Stroganoff-Wersja Z Mieloną Wołowiną, oraz Beef Stroganoff dla podobnych receptur.
Instrukcje
Częściowo zamrozić stek; wyciąć tłuszcz ze steku. Pokrój stek po przekątnej na ziarno w paski 2 x 1/4 cala.
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj stek, grzyby, posiekana cebula, i czosnek; gotować 15 minut lub aż stek i warzywa będą miękkie.
Odcedzić i wytrzeć kapiele z patelni ręcznikiem papierowym. Ustawić mieszaninę stek bok, i ogrzać.
Połącz wodę i granulki bulionowe na patelni.
Połączyć Wino i mąkę; dobrze wymieszać i dodać do bulionu. Wymieszać margarynę i kolejne 4 składniki. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając trzepaczką do drutu, aż zgęstnieje i będzie bąbelkowy.
Dodaj zastrzeżoną mieszankę steków. Gotować na średnim ogniu, aż do całkowitego ogrzania.
Zdjąć z ognia i wymieszać z kwaśną śmietaną. Aby służyć, łyżka mieszanki stek nad makaronem, i posypać zieloną cebulą.