Letnia zupa z kukurydzy i białej fasoli

Letnia zupa z kukurydzy i białej fasoli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj letniej zupy kukurydzianej i białej fasoli. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 286 kalorii, 18g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz ziarna kukurydzy, bulion z kurczaka o mniejszej zawartości sodu, szynkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Letnia zupa z czarnej fasoli z kukurydzą i pomidorami, Letnia Sałatka Z Fasoli I Kukurydzy, oraz Summer Squash & White Bean Sauté dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej rzepakowy w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodać cebulę i szynkę i gotować 3 minuty, często mieszając. Mieszamy kukurydzę i pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż do dokładnie ogrzane.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
KukurydzaKukurydza
SzynkaSzynka

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn