Letnia sałatka Carpaccio z dyni i ogolonym serem
Letnie Carpaccio z dyni i sałatka z ogolonym serem wymaga około 30 minut od początku do końca. Na $1.3 za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 207 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka lekko dziecko rukola, orzeszki piniowe, wieku sera owczego mleka i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest dobre. Spróbuj Ogolona Sałatka Z Dyni, Ogolona Sałatka z dyni z chrupkami Prosciutto, oraz Ogolone letnie Squash z kwiatami squasha dla podobnych receptur.
Instrukcje
Toast orzeszki piniowe w patelni ciasto, aż złoty, potrząsając od czasu do czasu, 5 do 8 protokół; odstawić.
Połącz sok z cytryny, czosnek i sos rybny w dużej misce.
Dodać sól i pieprz do smaku.
Wykończyć końce z cukinii. Z płaszczyzną serową lub mandoliną ogolić cukinię cienko wzdłuż.
Cukinię wymieszać w misce z sosem.
Odstawić 5 minut, aby zmiękczyć.
Dodać rukolę i miętę. Z serowym samolotem, ogól tyle sera na sałatce, ile chcesz.
Dodaj 2 łyżki. orzeszki piniowe i rzęsy.
Dodaj więcej soli i pieprzu do smaku, a następnie przenieś do półmiska.
Posypać pozostałą 1 łyżką. orzeszki piniowe i podawać natychmiast.
* Takie jak Bellwether Farms' San Andreas lub Pepato (CA), Black Sheep Creamery' S Tin Willow Tomme (WA), Czy Sally Jackson Cheeses ' Sheep Milk Tomme (WA).
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.