Lato Squash Pizza Crust
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów śródziemnomorskich, więc dać Lato Squash Pizza Crust spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 125 kalorii. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 279 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest idealny do 4 Lipca. Dobrze sprawdza się jako skorupa. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz ser mozzarella, mąkę, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 50%. Podobne przepisy to Letnia Pizza warzywna z kalafiorową skórką, Spaghetti Squash Pizza Crust, oraz Summer Squash Pizza.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Gdy cukinia lub letnia squash została rozdrobniona (polecam Robot kuchenny) lekko posolić squasha i przenieść go do sitka.
Odstawić na 15 do 30 minut i wycisnąć całą pozostałą ciecz z dyni.
W średniej wielkości misce do mieszania, połączyć squash, mąkę, parmezan, ser mozzarella, jajka, pieprz i sól.
Rozprowadzić mieszaninę na wysmarowanej i posmarowanej mąką szalce z galaretką.
Piec 25 minut w nagrzanym piekarniku.
Wyjąć skorupę z piekarnika i zmienić temperaturę piekarnika do pieczenia.
Umyj wierzch Skórki olejem, a następnie smaż skórkę przez 3 do 5 minut, aż góra będzie lekko rumiana.
Pozostawić skorupę do ostygnięcia lekko i przesuń szpatułkę pod wszystkimi krawędziami i pod środkiem.
Umieść dużą blachę do pieczenia na wierzchu skorupy i delikatnie odwróć skorupę tak, że dno skorupy jest teraz skierowane do góry. Ponieważ gładkie przerzucenie skorupy może być trudne, konieczne może być przecięcie skorupy na pół, aby ułatwić przerzucanie skorupy. Jeśli chcesz pominąć etap przerzucania, to jest w porządku, ale skorupa nie będzie tak chrupiąca.
Szczotkować górną część skorupy z olejem i dusić przez kolejne 3 do 5 minut, aż top jest rumiany. Przykryć dodatkami według uznania.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto