Latkes Pasternak Ze Słodkich Ziemniaków
Słodkie ziemniaki Pasternak Latkes może być tylko Żydowskie przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 160 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Mieszanka dodatkowej zielonej cebuli, zielonej cebuli, pasternak i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest idealny do Chanuka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Placki Pasternakowe Ze Słodkich Ziemniaków Z Fetanem I Porami, Ziemniaczane Latkes Pasternak, oraz Latki Ziemniaczane I Pasternakowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj wszystkie składniki z wyjątkiem oleju, śmietany i dodatkowej zielonej cebuli, aż do wymieszania.
W 12-calowej patelni, podgrzać 2 łyżki oleju na średnim ogniu. Miarka mieszaniny słodkich ziemniaków przez 1/4 cupfuls do patelni; lekko spłaszczyć. Gotować 4 protokół lub aż złoty kolor, obracając raz.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Powtórz z pozostałym ciasto.
Dodaj pozostały olej w razie potrzeby, aby zapobiec przywieraniu. Top z kwaśną śmietaną.