Kwadraty Kongo wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 48 i kosztuje 17 centów za porcję. Ta przystawka ma 131 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka proszku do pieczenia, półsłodkie chipsy czekoladowe, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów afrykańskiego jedzenia. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Kwadraty Kongo, trail mix Congo squares, oraz Bary Kongo.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Nasmaruj patelnię do pieczenia 9x13 cali. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
W dużej misce wymieszać masło lub margarynę z brązowym cukrem; lekko ostudzić. Ubić w jajkach, jeden po drugim. W osobnej misce połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól; dodać do mieszaniny cukru i dobrze wymieszać. Wymieszać z orzechami i kawałkami czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Chipsy
Proszek Do Pieczenia
Brązowy Cukier
Masło
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
Orzechy
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
3
Wlać do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Piec przez 25 do 30 minut. Gdy prawie ostygnie, pokroić na 48 kwadratów.
Pinotage, Chenin Blanc i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Afryki. Najlepsze wino do potraw afrykańskich będzie zależeć od dania, ale owocowe, aromatyczne białe wino jest bezpiecznym wyborem dla pikantnych potraw, podczas gdy pinotage byłby tradycyjnym meczem dla kuchni południowoafrykańskiej. Beeslaar Pinotage z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 50 dolarów za butelkę.