Kurczak Z Puszki Po Piwie

Kurczak Z Puszki Po Piwie
Kurczak z puszki piwnej może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 579 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 2,26 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz piwo, kurczaki, przyprawę fajita i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Smażony kurczak z piwem-piwo dodaje bardzo aromatyczny i ziemski smak do tak wielu rzeczy. Smażony kurczak z piwem jest bajeczny, Kurczak Z Puszki Po Piwie, oraz Wędzony ser i Fondue z piwem-gotowana na wolnym ogniu Bratwurst, Grillowany boczek, pieczarki i chleb żytni.

Instrukcje

1
Umieść każdego kurczaka w dużej plastikowej torbie na suwak.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
2
Połącz 1 puszkę piwa, włoski sos i przyprawę fajita; polej równomiernie kurczakami. Uszczelnij torby i schłodzić 8 godzin, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa FajitaPrzyprawa Fajita
Włoski DressingWłoski Dressing
Groszek śnieżny, RozmrożonyGroszek śnieżny, Rozmrożony
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
3
Usuń kurczaka z marynaty, odrzucając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4
Otwórz pozostałe 3 puszki piwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
5
Umieść każdego kurczaka pionowo na puszce piwa, dopasowując się do jamy. Pociągnij nogi do przodu, aby utworzyć statyw, pozwalając kurczakom stać prosto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
6
Przygotować gorący ogień, układając węgiel drzewny z jednej strony grilla, pozostawiając drugą stronę pustą. (W przypadku grilli gazowych światło tylko jednej strony.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Umieść ruszt do jedzenia na grillu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Umieścić kurczaki pionowo na nieoświetlonej stronie grilla. Grill, przykryty pokrywą grilla, 1 godzina i 20 minut lub do złotego i termometr do mięsa rejestruje 17
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Odstawić 10 minut lub aż termometr osiągnie 18
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
10
Ostrożnie wyjmij puszki i pokrój kurczaki na ćwiartki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek śnieżny, RozmrożonyGroszek śnieżny, Rozmrożony
11
Marynowany stek: Pomiń 3 puszki piwa. Substytut 3 (2-Funt) steki flank dla kurczaka, i marynować zgodnie z zaleceniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z FlankiStek Z Flanki
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
12
Wyjąć stek z marynaty, odrzucając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
13
Umieść stek na oświetlonej stronie grilla. Grill, przykryty pokrywą, na średnim ogniu (350-40
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
14
około 20 minut lub do pożądanego stopnia doness.
15
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
16
Uwaga: Tylko w celach testowych użyliśmy przyprawy Fiesta marki Bolner Extra Fancy Fajita, która jest dostępna w Wal-Mart i większości supermarketów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa FajitaPrzyprawa Fajita
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia15
Magazyn