Kurczak Z Grilla Miodowego
Przepis miód Barbecue kurczak może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 55 minut. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. Ten przepis służy 10. Działa dobrze jako bardzo przyjazne dla budżetu danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Jest idealny do Dzień Ojca. Udaj się do sklepu i odbierz miodowy sos barbecue, piersi z kurczaka, pałeczki z kurczaka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kurczak Z Grilla Miodowego, Paski Z Kurczaka Z Grilla Miodowego, oraz Kurczak na sucho z miodowym sosem Barbecue.
Instrukcje
Posmarować ruszt z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnim ogniu (350 do 400).
Umieść kurczaka na ruszcie i grilluj, przykryte, 5 do 10 minut z każdej strony. Zmniejsz ciepło do niskiego (poniżej 300); grill, przykryty, 40 do 50 minut dla piersi i 30 do 40 minut dla podudzia lub do czasu zakończenia.
Posmaruj 1 szklanką miodowego sosu Barbecue podczas ostatnich 10 minut grillowania.
Podawać z pozostałym 1 szklanką sosu.
Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane
Zinfandel i wino różowe to moje najlepsze propozycje do grillowania. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Możesz spróbować Ghost Pines Sonoma County San Joaquin County Zinfandel. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 27 dolarów za butelkę.
Ghost Pines Sonoma County San Joaquin County Zinfandel
Nasze Ghost Pines Zinfandel łączy owoce z hrabstw San Joaquin, Sonoma i Lake, aby podkreślić to, co najlepsze w każdym z tych fenomenalnych hrabstw produkujących Zinfandel. Zinfandel 2014 otwiera się bogatymi, złożonymi aromatami dojrzałego dżemu malinowego, pękniętego pieprzu i pysznego dębu. Na podniebieniu wino oferuje intensywne, jammy smaki czarnej wiśni, boysenberry, brown spice i cola oprawione bujną strukturą i długim, wielowarstwowym wykończeniem.