Kurczak Francese
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kurczaka Francese. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 639 kalorii. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 8 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz olej z pestek winogron, piersi kurczaka, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kurczak Francese, Kurczak Francese, oraz Kurczak Francese.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię saute na średnim ogniu, aż do ogrzania.
Dodać olej. Podczas ogrzewania zanurz piersi kurczaka w jajkach, a następnie odkurz każdą pierś przyprawioną mąką z obu stron. Po mące, dodać do naoliwionej patelni, zmniejszyć ogień do średniego i gotować, aż jasnobrązowy kolor, 3 do 4 protokół. Flip i powtórzyć gotowanie przez ostatnie 3 do 4 protokół. Po ugotowaniu wyjąć piersi z patelni i pozostawić do końca z carry-over gotowania.
Powrót tej samej patelni do ognia i dodać bulion. Pozostawić na wolnym ogniu i zmniejszyć o trzy czwarte objętości. Po zmniejszeniu, ubić masło, aby stworzyć SOS, usuwając z ognia podczas procesu. Na koniec Zakończ sokiem z cytryny i natką pietruszki i podawaj na kurczaku.