Proste, W Pełni Naturalne Batony Proteinowe
Proste, w pełni naturalne batony proteinowe to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 8G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka migdałów, proszku białka konopi, figi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Spróbuj Szybkie i łatwe Batony Proteinowe Snickers, Batony proteinowe Quick 'n Easy No-Bake, oraz Simple Pumpkin Peanut Butter Dip {made with Jamie Eason Natural Peanut Protein} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przetwarzaj migdały (lub inne orzechy) w robocie kuchennym lub szybkim blenderze. Nie potrzebujesz drobnego proszku, ale jeśli kawałki migdałów są
zbyt duże może być trudne, aby zapobiec rozpadaniu się krat.
Dodać figi, daktyle lub inny wilgotny suszony owoc i proces aż równomiernie wymieszać. Może być konieczne zeskrobanie boków blendera kilka razy.
Dodaj dowolne mix-ins chcesz (rozdrobnione kokos, chipsy czekoladowe, białko w proszku, itp.) Należy uważać, aby mieszanina nie była zbyt sucha lub mokra. Jeśli
konieczne, możesz dodać trochę wody, aby pomóc w mieszaniu.Wrzuć mieszaninę na płaską powierzchnię i uformuj pręty. Przechowywać w lodówce lub zamrażarce. Smacznego! To wszystko.