Kurczak nadziewany: Gallina Ripiena może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję dań głównych. Ten przepis służy 6. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 791 kalorii, 64G białka, oraz 54g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka gałki muszkatołowej, czosnku, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Z Gałką Muszkatołową jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Eskarola Nadziewana (Scarola Ripiena), Kurczak w sosie Chile (Ají de Gallina), oraz Aguado De Gallinan czyli zupa ryżowa z kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Usuń wnętrzności (wątroba, serce i żołądek) kurczaka. W małej patelni saute, rozgrzać 1 łyżka oliwy z oliwek i dodać wnętrzności do patelni i saute na dużym ogniu, aż będą rumiane. Doprawić solą i pieprzem i grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Wątroba
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Doprowadzić 2 ćwiartki wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
W holenderskim piekarniku podgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek na dużym ogniu i dodać kurczaka. Wszystko brązowo, a następnie wyjąć z patelni i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
W dużej misce, połączyć zastrzeżone wnętrzności, bułka tarta, ser, jajko, czosnek, pietruszka, gałka muszkatołowa, i sól i pieprz, do smaku.
Dobrze wymieszać i wypchnąć jamę ptaka farszem. Udekoruj ptaka sznurkiem rzeźnika i umieść w holenderskim piecu, wraz z selerem i cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Rzeźniczy
1 Funt Udek Z Kurczaka
6
Wlać 2 ćwiartki wrzącej, osolonej wody na kurczaka i umieścić na średnim ogniu. Mięso gotować przez 1 godzinę, aż kurczak się rozpadnie, a płyn do gotowania zmiesza się z sokami z kurczaka.