Kurczak Brązowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj brązowego kurczaka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.13 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 57g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 746 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Przynosi ci to Epikurious. Mieszanka liścia laurowego, ziarna pieprzu, skrzydełka z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak Brązowy, Kurczak Brązowy, oraz Kurczak Brązowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż stojak w górnej trzeciej części piekarnika iinny stojak w dolnej trzeciej; rozgrzej to450°F.
Rozłóż kości na dużej palarni.
Umieścić w piekarniku na Dolnym stojaku androast aż głęboko brązowy, 45 minut-1 godzina.
Przenieś kości do dużego garnka.Łyżka tłuszczu z soków na patelni.
Miejsce na piecu na średnim ogniu.Kiedy rumiane kawałki zaczynają skwierczeć, pourin 2 szklanki wody. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, skrobanie się rumiane kawałki z woodenspon.
Tymczasem pokryj spódinne patelnie do pieczenia lub obite arkusze do pieczenia olejem.
Dodaj cebulę, marchew, andcelery do patelni i piecz na górnym stojaku przez20 minut.
Wyjąć patelnię z piekarnika.Wymieszać z koncentratem pomidorowym. Powrót do pieczenia i pieczenia, aż głęboko zbrązowieje, ok. 10 minut.
Zeskrobać warzywa z prażonego garnka paninto.
Dodaj pieprz, pietruszka, tymianek, liść laurowy i 14 szklanek wody topot.
Umieścić garnek na dużym ogniu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez3 godziny. Odkształć zapasy, odrzucając ciała stałe.Zwróć zapas do pan. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średniej, i gotować na wolnym ogniu zredukowane do 4 filiżanek, o 1 1/2 godziny (Czas zależy od wielkości garnka).Wyluzuj. Przechowywać do 3 dni w lodówce lub zamrażać do 3 miesięcy.