Kukurydza i Homar Chowder

Kukurydza i Homar Chowder
Kukurydza i Homar Chowder jest bezglutenowe przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 471 kalorii, 13g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Na $3.69 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz śmietanę, masło, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 36%. Podobne przepisy to Kukurydza i Homar Chowder, Zupa Kukurydziana Z Homara, oraz Zupa Kukurydziana Z Homara.

Instrukcje

1
Jeśli używasz rozmrożonych zamrożonych ogonów homara, gotuj w garnku z wrzącą wodą, aż prawie się ugotuje, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony HomaraOgony Homara
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Drenaż. Super. Za pomocą nożyc kuchennych rozetnij muszle homara.
Składniki, których będziesz potrzebować
HomarHomar
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
3
Usunąć mięso homara; pokroić na kawałki wielkości kęsa. Odrzuć pociski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso HomaraMięso Homara
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
4
Purée 4 szklanki kukurydzy z 1 1/4 szklanki bulionu w procesorze, aż prawie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
KukurydzaKukurydza
5
Podsmażyć boczek w dużym garnku na średnim ogniu, aż ostry, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Przełożyć boczek na papierowe ręczniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
7
Wylać i wyrzucić wszystkie z wyjątkiem 3 łyżki kapieli z garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
Dodaj cebulę do garnka; smażyć na złoty kolor, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
9
Dodaj pozostałe 4 szklanki kukurydzy; sauté 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
10
Dodaj marchew, seler i cayenne; smażyć, aż warzywa lekko zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MarchewMarchew
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
SelerSeler
11
Dodać sok z małży i 1 3/4 szklanki bulionu; dusić 10 protokół. Wymieszać z puré kukurydzy i ubijania śmietany; gotować na wolnym ogniu 5 minut. Doprawić solą i pieprzem. (Homar, boczek i zupa można przygotować 1 dzień wcześniej. Przykryć i schłodzić homara i boczek osobno. Lekko ostudzić zupę; schłodzić do ostygnięcia, następnie przykryć i schłodzić. Doprowadzić boczek do temperatury pokojowej i przynieść zupę na wolnym ogniu przed kontynuowaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Sok Z MałżySok Z Małży
HomarHomar
BoczekBoczek
BulionBulion
KukurydzaKukurydza
ZupaZupa
12
Zupę wyjąć z ognia; wymieszać z kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
ZupaZupa
13
Roztopić masło w średniej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
14
Dodaj mięso homara i smażyć tylko do ogrzania przez, O 2 protokół. Zupa z chochli do misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso HomaraMięso Homara
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
ChochlaChochla
15
Udekoruj każdą porcję kawałkami homara, boczkiem i szczypiorkiem i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
HomarHomar
SzczypiorekSzczypiorek
BoczekBoczek
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn