Kruche Ciasto Mrożone Masło Orzechowe
Mrożone masło orzechowe kruche ciasto wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 350 kalorii. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka bitej polewy, kruche orzeszki ziemne, graham cracker crust, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 35%. Spróbuj Mrożone banany w czekoladzie z orzechami kruche, Batony orzechowe kruche z lukrem z masła orzechowego, oraz Ciasto czekoladowe z mleczną czekoladą-lukier z masła orzechowego i kruche masło orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć syrop kukurydziany i masło orzechowe w małej misce.
Łyżka lodów czekoladowych do skorupy; umieścić w zamrażarce 30 minut.
Rozprowadzić połową mieszanki masła orzechowego i posypać 1 łyżką kruchego orzecha ziemnego.
Rozłóż lody waniliowe na kruche orzeszki ziemne; umieść w zamrażarce 30 minut.
Rozprowadzić pozostałą mieszaninę masła orzechowego i posypać 1 łyżką kruchego orzecha ziemnego. Zamrozić 3 godziny lub do twardości.
Umieścić ciasto w lodówce 20 minut przed podaniem do zmiękczenia. Dollop z ubitą polewą i posypać 4 łyżeczkami pokruszonych kruchych orzeszków ziemnych.