Kremy czekoladowo-malinowe

Kremy czekoladowo-malinowe
Przepis na kremy czekoladowo-malinowe jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ta przystawka ma 557 kalorii, 9g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 6,08 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jeśli masz maliny, blanszowane migdały, cukier puder i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 17 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kremy Czekoladowo-Cytrynowe, Kremy Czekoladowo-Miętowe, oraz Kremy Czekoladowo-Miętowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj maliny z brandy, jeśli używasz, i konserwuj maliny, a następnie łyżka do podstawy 6 szklanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
2
Czekoladę przełóż do miski Pyrex, a następnie rozpuść w kuchence mikrofalowej na wysokości przez 1-2 minuty lub umieść miskę na patelni z gotującą się wodą i mieszaj, aż się stopi. 3 jogurt i krem wymieszać z roztopioną czekoladą, a następnie łyżką na wierzchu jagód. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowa do podania, a następnie polać startą ciemną czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Maleńkie Tarty W Czerwonej PanierceMaleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Aby zrobić czekoladowe makaroniki, Rozgrzej piekarnik do 190C / wentylator 170C / gaz 5, a następnie wyłóż blachę do pieczenia z pergaminem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Ubić 2 białka na sztywno, następnie stopniowo ubijać w 50 g cukru pudru, aż staną się gęste i błyszczące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Wymieszać 100 g zmielonych migdałów i 25 g kakao z kolejnym 50 g cukru pudru, następnie wymieszać z białkiem. Podziel mieszankę na 12, zwilż ręce, a następnie uformuj każdy kawałek w kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miękkie Masło Do Wysmarowania ForemekMiękkie Masło Do Wysmarowania Foremek
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
6
Umieść rozłożone i lekko spłaszczone na blasze do pieczenia. Na wierzch ułożyć migdały blanszowane, następnie piec 10 minut, aż będą jędrne, ale wciąż miękkie w środku. Super. Pył z cukrem pudrem. Może być wykonany 2 dni wcześniej i przechowywany w hermetycznym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
( 23)( 23)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn