Kremy Czekoladowo-Cytrynowe

Kremy Czekoladowo-Cytrynowe
Kremy czekoladowo-cytrynowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 33 kalorie. Ten przepis służy 72. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz skórkę z cytryny, serek śmietankowy, ekstrakt z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Kremy mleczno-czekoladowe, Czekoladowe Kremy Bawarskie, oraz Kremy mleczno-czekoladowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokonać pierwsze 5 składników na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż gładka; przykryć. Zamrozić 2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2
Uformuj mieszankę twarogu na 1-calowe kulki i umieść na wyłożonej papierem woskowym blasze do pieczenia; przykryj i zamrozić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Papier WoskowanyPapier Woskowany
3
Odstawić w temperaturze pokojowej 10 minut.
4
Mikrofalówka czekolada cukierki powłoki w 1-quart kuchenka mikrofalowa bezpieczne miski w wysokiej 1 1/2 minut lub do stopienia, mieszając dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki CzekoladoweCukierki Czekoladowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Zanurz kulki w powłoce; umieść na papierze woskowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
6
Pozostaw na twardo.
7
Umieść powłokę waniliową w plastikowej torbie na zamek błyskawiczny. Uszczelnić i zanurzyć powłokę w ciepłej wodzie aż do stopienia. Wyciąć otwór w 1 rogu worka, i mżawka powłoki na czekoladki, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
8
Uwaga: w pierwszym kroku można użyć robota kuchennego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje72
Ocena Zdrowia0
Magazyn