Kremy Czekoladowo-Cytrynowe
Kremy czekoladowo-cytrynowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 33 kalorie. Ten przepis służy 72. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz skórkę z cytryny, serek śmietankowy, ekstrakt z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Kremy mleczno-czekoladowe, Czekoladowe Kremy Bawarskie, oraz Kremy mleczno-czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokonać pierwsze 5 składników na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż gładka; przykryć. Zamrozić 2 godziny.
Uformuj mieszankę twarogu na 1-calowe kulki i umieść na wyłożonej papierem woskowym blasze do pieczenia; przykryj i zamrozić 1 godzinę.
Odstawić w temperaturze pokojowej 10 minut.
Mikrofalówka czekolada cukierki powłoki w 1-quart kuchenka mikrofalowa bezpieczne miski w wysokiej 1 1/2 minut lub do stopienia, mieszając dwa razy.
Zanurz kulki w powłoce; umieść na papierze woskowym.
Umieść powłokę waniliową w plastikowej torbie na zamek błyskawiczny. Uszczelnić i zanurzyć powłokę w ciepłej wodzie aż do stopienia. Wyciąć otwór w 1 rogu worka, i mżawka powłoki na czekoladki, w razie potrzeby.
Uwaga: w pierwszym kroku można użyć robota kuchennego.