Kremowy Sernik Krabowy

Kremowy Sernik Krabowy
Kremowy sernik krabowy to pescatarian przepis z 20 porcjami. Jedna porcja zawiera 228 kalorii, 7G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz jajka, czosnek w proszku, Skórka z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Kremowy Sernik Krabowy, Sernik Z Krabowym Pesto, oraz Kremowy Dip Krabowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz okruchy krakersów i roztopione masło i naciśnij na dno lekko nasmarowanej 9-calowej patelni springform.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy KrakersówOkruchy Krakersów
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
2
Piec w 350 przez 8 do 10 minut lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Wyjąć do stojaka z drutu do ostygnięcia 5 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
4
Beat twarogu i 1/4 szklanki śmietany na średniej prędkości z mikserem elektrycznym 1 do 2 minut lub do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
5
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
6
Dodać cebulę i 6 kolejnych składników, ubijając aż do wymieszania. Złożyć w krabmeat.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrabmeatCrabmeat
CebulaCebula
7
Wlać mieszaninę do przygotowanej skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
8
Piec w temperaturze 325 przez 40 minut lub do momentu ustawienia środka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Ostudzić na stojaku z drutu 10 minut. Delikatnie Uruchom nóż wokół krawędzi springform pan, aby poluzować boki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
NóżNóż
10
Ostudzić jeszcze 1 godzinę.
11
Pozostałą 1/2 szklanki kwaśnej śmietany równomiernie rozprowadzić na wierzchu sernika; przykryć i schłodzić co najmniej 12 godzin lub do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
12
Pozostawić sernik w temperaturze pokojowej na 30 minut przed podaniem.
13
Usuń boki springform pan.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
14
Dekorować, w razie potrzeby. Sernik pokroić w plasterki i podawać z różnymi krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Trentadue La Storia Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.
TrudnośćTwardy
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia2
Magazyn