Kremowy Makaron Z Grzybami

Kremowy Makaron Z Grzybami
Kremowy makaron z grzybami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.92 za porcję. Jedna porcja zawiera 393 kalorie, 12g białka, oraz 23G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz świeżo ser parmigiano-reggiano, grzyby, grzyby shiitake i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj kremowy makaron z grzybami, jak zrobić kremowy makaron z grzybami, Kremowy Makaron Z Grzybami, oraz Kremowy Makaron Z Grzybami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać białe i grzyby shiitake w gorącym oleju ze szczyptą soli, aż sok z grzybów odparuje i grzyby są rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
GrzybyGrzyby
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SokSok
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Czosnek wymieszać z grzybami i gotować przez 1 minutę; wlać sherry i gotować, aż wino prawie odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CzosnekCzosnek
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
WinoWino
3
Wywar z kurczaka wymieszać z grzybami, doprawić solą i czarnym pieprzem. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, zmniejszyć ogień i gotować, aż lekko zgęstnieje, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
GrzybyGrzyby
4
Wlać śmietanę do mieszanki grzybowej, wymieszać do połączenia i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
KremKrem
5
Mieszanina lekko się spieni i zagęści.
6
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia. Wymieszać z fettuccine, doprowadzić z powrotem do wrzenia, i gotować makaron na średnim ogniu, aż gotowane przez, ale nadal twarde do zgryzu, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
FettuccineFettuccine
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Odcedzić, ale nie spłukać makaronu; przenieść do dużej miski i zachować ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Wymieszaj tymianek, szczypiorek i estragon w sosie grzybowym i wyłącz ogień; wymieszaj 1/2 szklanki sera Parmigiano-Reggiano w sosie, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
GrzybyGrzyby
EstragonEstragon
SerSer
SzczypiorekSzczypiorek
SOSSOS
TymianekTymianek
9
Wlać cały sos grzybowy i połowę grzybów na makaron, rezerwując około połowy grzybów na patelni. Makaron wrzucić w sosie, aż do pokrycia; top z pozostałymi grzybami i pozostałą 1 łyżką sera Parmigiano-Reggiano do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
GrzybyGrzyby
SerSer
MakaronyMakarony
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn