Rzodkiewka z masłem Miso

Rzodkiewka z masłem Miso
Rzodkiewki z masłem Miso to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje 53 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 134 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, proszek togarashi, rzodkiewki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Smażony stek z polędwicy z masłem Miso i ryżem, Bakłażan zapiekany z sosem maślanym, oraz Koreańskie burgery z grilla z marynowaną rzodkiewką, cebulą i majonezem MISO dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić masło, miso, i togarashi w małej misce i mash z tyłu łyżką, aż równomiernie połączone; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
MisoMiso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wytnij Liściaste szczyty z rzodkiewek. Grubo posiekać, umyć i osuszyć wierzchy; odstawić. Umyć rzodkiewki, przyciąć końce łodygi, i połówki je (ćwierć je, jeśli są duże) i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzodkiewkaRzodkiewka
3
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu do połysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj rzodkiewki i ułóż je w jednej warstwie. Przyprawić solą i zapiekać na złoty kolor, około 4 do 5 minut. Flip i gotować z drugiej strony, aż złoty kolor i rzodkiewki są chrupiące-przetargu, o 3 do 5 protokół więcej.Zmniejszyć ciepło do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzodkiewkaRzodkiewka
SólSól
5
Dodać Topy rzodkiewki, 1 łyżkę wody i sól do smaku. Gotować, rzucając od czasu do czasu szczypcami, aż wierzchołki całkowicie zwiędną, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście RzodkiewkiLiście Rzodkiewki
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzczypceSzczypce
6
Zdjąć patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj mieszaninę masło-miso i pozostałą łyżkę wody i mieszaj, aż mieszanina masło-miso rozpuści się i pokryje rzodkiewki i rzodkiewki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście RzodkiewkiLiście Rzodkiewki
RzodkiewkaRzodkiewka
MasłoMasło
WodaWoda
MisoMiso
8
Dodać ocet i wymieszać, aby połączyć. Smak i doprawić solą w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
SólSól
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn