Kremowy Makaron Warzywny
Kremowy makaron warzywny może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 20. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mleka, fettuccine, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 34 minuty. Z łyżeczką wynik 28%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Kremowy Makaron Warzywny Piec, Kremowa Sałatka Z Makaronem Warzywnym, oraz Jeden garnek kremowy makaron z kurczakiem i warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Podczas gdy makaron gotuje, oderwać twarde końce szparagów.
W razie potrzeby usuń łuski z łodyg za pomocą obieraczki do warzyw lub noża.
Szparagi pokroić na 1-calowe kawałki; umieścić w naczyniu bezpiecznym dla mikrofalówki.
Dodaj 1/4 szklanki wody i przykryj. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 2 minuty; spuścić.
Margarynę rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu, dodać czosnek. Gotować, ciągle mieszając, 1 minuta.
Dodać mąkę; gotować, ciągle mieszając, 1 minutę. Stopniowo dodawać mleko i gotować, stale mieszając, 8 minut lub aż zgęstnieje i bąbelki. Wymieszać z twarogiem; gotować, ciągle mieszając, 2 minuty. Wymieszać z parmezanem.
Połączyć szparagi, sos serowy, makaron, i fasola w dużej misce; wrzucić dobrze.
W razie potrzeby posypać świeżo zmielonym pieprzem.