Kremowy Krab z karczochami

Kremowy Krab z karczochami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj kremowego kraba z Dipperami Karczochowymi. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,78 USD za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis ma 199 kalorii, 13g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sos worcestershire, mięso krabowe, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gorący i tandetny Dip z karczochami Szpinakowymi z Dipperami do pizzy, Creamy Caramel Apple Dippers, oraz Kremowe pesto z prosciutto dippers podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść karczochy do góry nogami w koszyku na parze; umieść kosz w rondlu na 1 cal. wody. Doprowadzić do wrzenia; przykryć i parować przez 25-35 minut lub do momentu, gdy liście w pobliżu środka łatwo się wyciągną.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Usuń karczochy z koszyka. Odwróć karczochy, aby odcedzić przez 10 minut; przechowywać w lodówce, aż ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
3
Tymczasem w małej misce połączyć majonez, musztardę, cebulę, sos Worcestershire i sos ostrej papryki; wymieszać z kraba. Przykryć i schłodzić przez kilka godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Ostry SosOstry Sos
MajonezMajonez
MusztardaMusztarda
CebulaCebula
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Tuż przed podaniem przełóż dip krabowy do miski do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Usuń liście z karczochów, aby użyć ich jako dipperów.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze typy na skorupiaki. Maślane chardonnay jest idealne dla przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet to klasyczny wybór dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półsuche riesling może zrównoważyć ciepło. Girard Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Girard Chardonnay
Girard Chardonnay
Aromaty sugerują świeżą szarlotkę a la mode, z nutami cynamonu i wanilii. Na podniebieniu jasna kwasowość jest zrównoważona przez smaki jabłek, gruszek i skórki mandarynki, zmieszane z świątecznymi nutami przypraw.Mieszanka: 100% Chardonnay
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn