Kremowe Farfalle z łososiem i groszkiem
Kremowe Farfalle z łososiem i groszkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.11 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 429 kalorii, 35g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz filet z łososia, sok z cytryny, koperek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Farfalle Z Łososiem, Miętą I Groszkiem, Szynka z groszkiem Farfalle w kremowym cytrynowym sosie Parmezanowym, oraz Celebration Part I: kremowe farfalle z groszkiem i boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać brojlery do niskiego poziomu. Pokryć blachę do pieczenia sprayem do gotowania. Łososia przyprawiamy 1/2 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu. Broil aż gotowane przez, 5 minut na stronie.
Ostudzić; łososia pokroić na kawałki wielkości kęsa. Makaron ugotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; dodać groszek 3 minuty przed końcem czasu gotowania; odcedzić.
Ubić 1/4 szklanki mleka i mąki w małym rondlu na gładką masę; ubić 1/4 szklanki mleka, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu. Gotować na średnim ogniu, ubijając, aż do tak gęstej śmietany, 10 protokół.
Zdjąć z ognia; dodać Neufchaåtel i 1 łyżkę koperku; ubijać, aż ser się rozpuści. Wrzucić makaron i groszek z sosem i łososiem; skropić sokiem.
Udekorować skórką i pozostałą 1 łyżką koperku.