Krem Cheesy Vegan Lukier
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów lukier, więc dać krem Cheesy Vegan lukier spróbować. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 251 kalorii, 1G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 39 mówi, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać ekstrakt migdałowy, margaryna bezmleczna, wegańskie " serek śmietankowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Wegańskie ciasto marchewkowe z lukrem twarogowym, Wegańskie Brussel marchew Curry babeczki z serem śmietankowym lukier i klon Curry redukcji, oraz Lukier Maślany Waniliowy & Lukier Z Serem Truskawkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Za pomocą miksera elektrycznego lub w dużej misce z ręcznym mikserem, umieść "Serek" i margarynę, i zmiksuj je razem.
Dodaj cukier, wanilię i ekstrakt z migdałów i dalej ubijaj mieszaninę, aż będzie lekka i puszysta.