Kotlet strażacki
Bochenek mięsa strażaków wymaga z grubsza 2 godziny i 10 minut od początku do końca. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 90 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mieszankę farszu z chleba kukurydzianego, łodygi i kawałki grzybów, salsę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Best Ever Meat Loaf, My Take On Mom ' s Meat Loaf, oraz Mama ' s Best Meat Loaf.
Instrukcje
W dużej misce przygotuj farsz do chleba kukurydzianego zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Dodać jajka, grzyby i czosnek w proszku. Pokruszyć wołowinę na mieszaninie i dobrze wymieszać.
Kształt na bochenek w 13-calowym natłuszczonym. x 9-po. naczynie do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 1-1 / 4 godz.; odcedzić. Top z chilli. Przykryć i piec 20 minut dłużej lub aż mięso nie będzie już różowy i mięso termometr czyta 160°.
Posypać serem i top z salsą.
Piec, odsłonięty, przez 5-10 minut lub do rozpuszczenia sera.