Koreański kurczak lub wołowina

Koreański kurczak lub wołowina
Koreański kurczak lub wołowina jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 198 kalorii, 24g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni koreańskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz olej sezamowy, piersi z kurczaka, nasiona sezamu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Resztki wołowiny s: koreańska wołowina Tostadas, Koreańska wołowina z grilla, oraz Koreańska Wołowina Z Grilla dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Koreański w menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Indaba Chenin Blanc z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Indaba Chenin Blanc
Indaba Chenin Blanc
Aromatyczne kiwi i melonowe niuanse na nosie. Mnóstwo pysznych tropikalnych smaków melona i cytrusów. Wagaśrodkowe podniebienie z długim zakończeniem, które ma odrobinę pikanterii.Połącz ze świeżą mozzarellą, krewetkami z grilla, lekkimi makaronami, czerwonym Lucjanem, pierogami, satayem z kurczaka lub mieszaną zieloną sałatką.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn