Koper Włoski-Sól Rub
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na marynatę, więc spróbuj nacierać solą z nasion kopru włoskiego. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis ma 108 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1 i kosztuje $3.38 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, pieprz cayenne, sól koszerna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%. Spróbuj Koper Włoski I Rzepa Z Solą Kopru Włoskiego, Arbuz z solą kopru włoskiego, oraz Margarita pomidorowa z solą kopru włoskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Toast nasiona kopru włoskiego w małej ciężkiej suchej patelni na średnim ogniu, często potrząsając patelnią, aż pachnące, 1-2 minuty.
Ochłoń. Drobno zmielić nasiona kopru włoskiego i całe czarne ziarna pieprzu w młynku do przypraw; przenieść do małej miseczki. Wymieszać sól koszerną i pieprz cayenne. DO AHEAD: Canbe wykonane 1 miesiąc do przodu. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.